فشارسنج روغنی

فشارسنج روغنی

فشارسنج روغنی

گیج فشار روغنی برای افزایش دقت و خوانایی مقادیر فشار در فرآیندها مورد استفاده هستند. فشارسنج روغنی از محصولات پرکاربرد در صنایع است که در این پست به بررسی تخصصی آن می‌پردازیم و مزایای استفاده از آنرا بررسی کرده و تفاوت‌های مانومتر روغنی با خشک را بررسی می‌کنیم.

موارد استفاده از گیج فشار روغنی

مانومتر روغنی یا فشارسنج‌های روغنی در سیستم‌هایی مشابه با سیستم‌هایی که فشارسنج‌های خشک در آنها به کار می‌روند، استفاده می‌شوند با این تفاوت که این مدل فشارسنج‌ها دقت بالاتری دارند.

رنج فشار در مانومتر روغنی بالاتر یا مشابه با رنج فشار در مانومترهای خشک است. محفظه داخلی این فشارسنج‌ها با مایع، معمولا گلیسیرین یا سیلیکون، پر می‌شود.

گیج فشار روغنی

در مانومتر روغنی تا چه حد باید از روغن پر شود؟

مقدار استاندارد روغن در مانومتر روغنی به اندازه‌ای است که قطعات داخلی را نیز پوشش می‌دهد و از روی صفحه گیج فشار قابل مشاهده باشد.
به طوری که بیش از سه چهارم صفحه مانومتر از روغن پر شود در ضمن اگر به صورت دستی روغن گیج را اضافه می‌نمایید مراقب باشید تا بیش از حد پر نشود و سرریز نگردد.

مزیت گیج فشار روغنی

  • روغن فشارسنج در واقع اثر پالس‌های فشار و فشارهای اسپایکی (بزرگ و ناگهانی) را خنثی می‌کند، که مهمترین مزیت برای انتخاب مانومتر روغنی در مقایسه با خشک است در نتیجه فشارسنج‌های روغنی نتایج بهتری در سیستم‌هایی با لرزش و خورندگی بالا دارند.
  • در گیج فشار روغن باعث عملکرد روان‌تر قطعات داخلی فشارسنج نیز می‌شود و اثرات اصطکاکی که همواره به آنها وارد می‌شود را کاهش می‌دهد.
  • پر کردن فشارسنج همچنین مانع از خوردگی قطعات داخلی می‌شود. همانگونه که قطعات لوله بوردون و قسمت حسگر با روغن پوشیده شده‌اند از خوردگی و اثرات رطوبتی محافظت می‌شوند.
همچنین بخوانید  بررسی لول گیج مقرون به صرفه و متغیر های فلنج ها

تفاوت گیج روغنی و گیج خشک

این دو گیج هیچ تفاوتی در ساختار ندارند و تنها تفاوت آنها در روغن به کار رفته در گیج می‌باشد.

گیج فشار خشک

فشارسنج‌های خشک نقش مهمی در دنیای صنعت و تجارت دارند. از کاربردهای متداول فشارسنج‌های خشک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمپرسورهای هوا
  • بسیاری از ماشین آلات صنعتی
  • برخی از پمپ ها

در بیشتر این صنایع باید از گیج‌های فشار خشک استفاده کنیم. گیج‌های فشار خشک اگرچه کاربرد بالایی دارند، اما معایبی نیز دارند. به طور مثال ممکن است صفحه گیج فشار با رطوبت داخل محیط آسیب ببیند و مقادیر ناخوانا شوند. در این حالت اگر دما خیلی کاهش یابد، رطوبت ممکن است به یخ تبدیل شود که باعث خرابی کامل مانومتر می‌شود.

قیمت گیج فشارسنج روغنی نسبت گیج فشار سنج خشک

در بررسی قیمت گیج فشارسنج روغنی به دلیل استفاده از روغن های گیلیسیرین و سیلیکون که قیمتهای بالایی دارند معمولا گیج روغنی از گیج فشار خشک گران‌تر می‌باشد.

بنابراین اگر به دنبال خرید گیج فشاری با عمر طولانی‌تر برای کاهش هزینه‌های سیستم و افزایش دقت اندازه گیری در سیستم های صنعتی هستید، بهتر است از مانومتر های روغنی استفاده کنید. برای دریافت لیست قیمت گیج فشار می توانید با دپارتمان فروش اویلی کالا تماس حاصل نمایید.

گیج روغنی ویکا مدل ۲۱۳٫۵۳

فشارسنج روغنی

کمپانی ویکا گیج های روغنی متنوعی را در بازار عرضه کرده است. یکی از پرفروش‌ترین مدل‌ها گیج استیل برنج مدل ۲۱۳٫۵۳ است که در اندازه های ۶۳، ۱۰۰ و ۱۶۰ میلی متر در بازار ایران موجود است.

با توجه به اینکه متریال به کار رفته در ساخت کانکشن و سنسور این مدل برنج است، باید در فرآیندهای سازگار با متریال برنج از گیج مدل ۲۱۳ استفاده کنید. روغن استفاده شده در این مدل معمولا گلیسرین است.

  • فشارسنج یا گیج فشار یا مانومتر خشک
  • فشارسنج یا گیج فشار یا مانومتر روغن
همچنین بخوانید  سنسورهای فشار مطلق: چگونه کار میکنند و چرا به آنها نیاز داریم؟

مانومتر روغنی ویکا مدل ۲۳۲٫۵۰

برند آلمانی ویکا یکی از مشهورترین و خوش نام ترین برندها در تولید و عرضه انواع مانومترها در سطح جهان است که در ایران نیز محصولات ابزار دقیق این برند بسیار پر طرفدار هستند.

فشارسنج 232.50-233.50 wika

گیج فشار ویکا مدل ۲۳۲٫۵۰ از پر فروش‌ترین انواع گیج فشار است که در دو مدل خشک و روغنی تولید می‌شود و عرضه آن به دو شکل صورت می‌پذیرد یعنی هم می‌توانید پر شده از روغن را از شرکت سفارش دهید و هم می‌توانید مدل خشک را تهیه کنید و با توجه به نیاز یا بودجه خود آن را از روغن گلیسیرین یا سیلیکون پر کنید.

تفاوت سیلیکون و گلیسیرین در مانومتر روغنی چیست؟

همانطور که در این مقاله بررسی کردیم اغلب از روغن‌های سیلیکون و گلیسرین در پر کردن گیج فشار استفاده می‌شوند اما این دو روغنی چه تفاوتی با هم دارند و از کجا روغن بیشتر استفاده می‌شود.

سیلیکون روغنی رقیقتر و گران تر از گلیسیرین است به دلیل گران بودن مواد اولیه آن که منشا نفتی دارد.

گلیسیرین غلیظتر بود و قیمت آن پایین‌تر است زیرا منشا مواد اولیه آن صابونی و ارزان‌تر است.

روغن گلیسیرین در پر کردن مانومتر روغنی بیشتر از سیلیکون استفاده می‌شود و انتخاب آن با توجه به نیاز مصرف کننده تعیین می‌شود.

اگر از ابتدا نیاز به مطالعه در مورد تجهیزات اندازه گیری فشار دارید اکیدا مطالعه گیج فشار چیست را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

۵ نکته در خرید گیج فشار روغنی

هنگام خرید اینترنتی گیج فشار باید به مواردی توجه کنید به ویژه اگر گیج مورد نظر روغنی باشد:

  1. روغن به کار رفته در گیج گلیسیرین یا سیلیکون می‌باشد؟
  2. آیا گیج فشار خشک بوده که توسط فروشند روغنی شده یا از کارخانه روغن پر شده؟
  3. خرید گیج فشار روغنی به منظور استفاده در مواقع پر لرزش و تهاجمی می باشد؟
  4. خوانایی صفحه نمایش مانومتر باتوجه به روغن
  5. اندازه صفحه نمایش فشارسنج و فاصله آن از اپراتور
همچنین بخوانید  بوردون تيوب پرشر گيج

گیج فشار روغنی٬ مانومتر روغنی تقریبا در تمامی کاربردهای صنعتی که به اندازه گیری فشار نیاز باشند یافت می‌شوند. کار کردن با آنها آسان است و باید به این نکته توجه کنید که روغن به کار رفته در فشار سنج موجب افزایش طول عمر و ارتقای کارایی آن می‌شود.

بعد از مطالعه این مقاله اگر هنوز ابهامی درمورد مانومتر روغنی دارید می‌توانید از مشاوره فنی توسط متخصصین ابزار دقیق اویلی کالا بهره مند شوید و یا برای دریافت قیمت گیج فشار روغنی و موجودی آن با شماره های ما تماس حاصل فرمائید.

برای تعمیر گیج فشار و نگهداری از آن می‌توانید مقاله بسیار مفیدی با همین عنوان را مطالعه نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *